Manel + Mecatxís + Nodi / Xazzar (21-7-2007)

[@more@]

Quant a stockdesotv

StockdesoTV és una coalició per lluitar a favor de la música dels Països Catalans! Música, concerts i cròniques musicals per a tots vosaltres. A StockdesoTV hi trobareu videocròniques de concerts. El Jordi Sugranyes (videoperiodista musical), l’ Àlex Martínez i la Judit Margalef d’Ona Valls, i la Sònia Ferrer d’Ona la Torre, han unit esforços i il.lusió per a aquest nou projecte.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Manel + Mecatxís + Nodi / Xazzar (21-7-2007)

  1. Comentaris diu:

    L’equip d’Stockdeso vol saber que hi afegirieu hi que hi treurieu, que us agrada, o què no us agrada, que us sembla la pàgina i que us semblen les videocròniques que hi penjem, així doncs agrairïem que deixessiu algun comentari… Salut!

Els comentaris estan tancats.