VI Concert de l’Estelada: El noi del cirerer + Meritxell Gené + Cesk Freixas + El Belda i el conjunt Badabadoc (18-4-2009)

Quant a stockdesotv

StockdesoTV és una coalició per lluitar a favor de la música dels Països Catalans! Música, concerts i cròniques musicals per a tots vosaltres. A StockdesoTV hi trobareu videocròniques de concerts. El Jordi Sugranyes (videoperiodista musical), l’ Àlex Martínez i la Judit Margalef d’Ona Valls, i la Sònia Ferrer d’Ona la Torre, han unit esforços i il.lusió per a aquest nou projecte.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

8 comentaris a l'entrada: VI Concert de l’Estelada: El noi del cirerer + Meritxell Gené + Cesk Freixas + El Belda i el conjunt Badabadoc (18-4-2009)

 1. Lomarc diu:

  Ei, genial el video, però us deixat dos grups, no? els Betagarri i Strombers??
  Apa, bona pàgina aquesta!

 2. Blog diu:

  muchas Gracis blog

 3. Este rosa, tricotei o ponto + conhecido de 2008 e 2009, foi a febre dos cachecóis,tricota 60 cm depois solta alguns pontos e ele dobra de tamanho, o famoso “Cachecol que desmancha” (postado várias receitas no Youtube)

 4. Myefox e ele dobra de tamanho, o famoso “Cachecol que desmancha” (postado várias receitas no Youtube)abendkleider
  celle phone
  tablette PC

 5. Putana diu:

  Я хочу,чтоб ты засунул свой член,в мою дырочку бляди украины .Я хочу чтоб ты извергал сперму мне в лицо,и я буду терпеть всё. Я ещё пару раз ударил её плетью.Дальше я всунул свой член ей в промежность проститутки ростова и

Els comentaris estan tancats.