Canto sense vergonya (25 i 26-4-2009): SDP + ERROR 404 + TETRABRICK + STEREÒFFON’S + SYSTEMATIC + REPÚBLIKA SKA + THE GOOD PEOPLE + HOT NUMBERS + PLOWSHARE + CORAL IES TERRES DE PONENT + LÚCIA MAS + CORAU IES D’ARAN + A-D-C-ARA + GR3-ENTRENOSALl3 + ENVERS + SUMWATS + ALTRES EGOS + AMBAPARÀ

Quant a stockdesotv

StockdesoTV és una coalició per lluitar a favor de la música dels Països Catalans! Música, concerts i cròniques musicals per a tots vosaltres. A StockdesoTV hi trobareu videocròniques de concerts. El Jordi Sugranyes (videoperiodista musical), l’ Àlex Martínez i la Judit Margalef d’Ona Valls, i la Sònia Ferrer d’Ona la Torre, han unit esforços i il.lusió per a aquest nou projecte.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: Canto sense vergonya (25 i 26-4-2009): SDP + ERROR 404 + TETRABRICK + STEREÒFFON’S + SYSTEMATIC + REPÚBLIKA SKA + THE GOOD PEOPLE + HOT NUMBERS + PLOWSHARE + CORAL IES TERRES DE PONENT + LÚCIA MAS + CORAU IES D’ARAN + A-D-C-ARA + GR3-ENTRENOSALl3 + ENVERS + SUMWATS + ALTRES EGOS + AMBAPARÀ

  1. Se trata de un excelente article.Thank usted para compartir!@

  2. Nike shoes diu:

    Dans un monde où le taux d’emploi est inexistant, carrières au sein des arts, comme dans l’intérim, sont plus susceptibles de rembourser. La clé est que, comme dans toute carrière, vous devez travailler difficile à réussir.

Els comentaris estan tancats.